TJ Sokol Pohled-FC Chotěboř

29.05.2012 16:59

POHLED – CHOTĚBOŘ 0:1
Hned v 1. minutě utkání měl velkou šanci Sobotka, po hrubce R.Odvářky,který postupoval sám na brankáře, ale ten mu jeho střelu vytáhl na roh.
Ovšem jinak úvod zápasu patřil hostů, kteří na domácí vlétli jako uragán. A to se jim vyplatilo, když se v 7. minutě trefil Kaplan, ke kterému propadl výkop chotěbořského brankáře. Do poločasu pak ještě dvakrát zachránil domácí Růžička.
Po změně stran se prvních dvacet minut hrálo mezi vápny. A pak když se neprosadili postupně Odvářka ani Dvořák, tak zaslouženě vyhráli hosté, kteří byli fotbalovějším týmem.
Góly: 7. Kaplan. Rozhodčí: Kalina. ŽK: 2:2. Diváci: 140. Poločas: 0:1. Pohled: Růžička – Pospíchal, Eis, Doležal, Mach (59. Freudenreich) – Sobotka, Klement, Slanař, Zych – Janďourek (86. Hefr), Moučka (70. Venc). Chotěboř: Vykoukal – Čáp, R. Odvářka, Čapek, Jan Hlaváček – Běloušek, Somerrauer, Dvořák, Jiří Hlaváček (68. Turek) – Kaplan (60. Hromádka), M. Odvářka.

Kdybychom proměnili vypracované šance bylo by skóre daleko vyšší.I tak jsme podali zodpovědný výkon,který soupeři dovolil za celých devadesát minut jednou

ohrozit Vykoukala.Dobře zahrál M.Čapek,Somerauer a M.Odvářka.