SVĚTLÁ N. S. – CHOTĚBOŘ 2:2

16.04.2012 15:59

SVĚTLÁ N. S. – CHOTĚBOŘ 2:2
Prvních dvacet minut derby ovládli hosté, kteří na Světlou vlítli ve velkém stylu. Její hráči chvílemi nevěděli, která bije. „Předváděli technický fotbal a já si připadal jako Alenka v Říši divů,“ prozradil světelský kouč František Polák. Chotěboř také šla do vedení, a to hned v 6. minutě, kdy se po nádherné kombinaci Kaplana s Odvářkou prosadil Jiří Hlaváček – 0:1.
Jenže domácí se nevzdali a dokázali během tří minut otočit výsledek. Nejprve se prosadil Křikava, po něm Štros a hned to bylo 2:1.
Do poločasu ještě hosté stihli srovnat. Opět po chybě obrany. Po změně stran už pak byl k vidění klasický derby zápas. Domácí tlačili a Chotěboř hrozila z brejků a standardních situací. Navíc si ke konci utkání oba soupeři nic nedarovali.
Góly: 21. Křikava, 24. Štros – 6. Jiří Hlaváček, 36. Dvořák. Rozhodčí: Beseda. ŽK: 3:2. Diváků: 250. Poločas: 2:2. Světlá: Janota – Dvořák, Valenta, Náděje (83. Dibelka), Císař – Čuřík (60. Jelínek), Pohnětal, Rezek, Karel – Křikava, Štros (50. Sobek). Chotěboř: P. Vykoukal – Čáp, Odvářka R., M. Čapek, Jan. Hlaváček – D. Čapek, Dvořák, Somerauer, Kaplan (83. Hromádka) – Jiří Hlaváček (61. Běloušek), Odvářka M.