FC CHOTĚBOŘ - SAPELI POLNÁ

18.10.2012 21:59

z webu Polné:

FC CHOTĚBOŘ - SAPELI POLNÁ 0 - 1 /0-0/

ikona6.jpg

Sapeláci měli před utkáním velké problémy se sestavou,ke zraněným Fišerovi a Šebestovi se přidala viróza u Vacka,Rychteckého a Slezáka a tak byli trenéři rádi že mohl po dlouhé době nastoupit Morkus a v základu nastoupil i mladý P.Matějíček.Sapeláci zahájili utkání velmi dobře a již v první desetiminutovce se mohli dvakrát prosadit Padrnosem.Tentýž hráč unikl obráncům domácích ve 12.minutě,před šestnáctkou si obhazoval gólmana,ten zahrál rukou - hlavní sudí pan Tomášek by zřejmě nechal ve hře pokračovat,ale asistent rozhodčího pan Machát hlavního upozornil na to že gólman zabránil vyložené příležitosti umyslným zahráním rukou před šestnáctkou a tak hlavní sudí hru přerušil,nařídil přímý kop a domácímu gólmanovi udělil POUZE žlutou kartu!!! / k této situaci se vrátíme ještě v příštím článku/.
I po této situaci měli navrch Sapeláci a až do 35. minuty kontrolovali hru,další možnosti měli Brnický a Špendlíček,ale jejich střely zlikvidoval domácí gólman.Posledních deset minut druhé půle hosté odflákli a mohli hned dvakrát inkasovat.Domácí prvně hlavičkovali do břevna a poté nadvakrát zachránil Koubek.
V druhé půli byla hra vyrovnaná,každý chvilku tahal pilku,a bylo celkem jasné,že se čeká na chybu.A ta přišla.V 70. minutě ji udělali domácí a potrestal ji "všudybyl" Szabó.Na hřiště museli postupně všichni tři marodi,/Rychtecký za zraněného Tržila,Vacek se Slezákem za vyčerpané Matějíčka a Padrnose/.
Domácí mimo jedné střely z otočky nad branku již ničím nezahrozili a Sapeláci získali velmi cenné tři body na hřišti soupeře.Získali je zaslouženě,byli bojovnější,poctivější a měli větší vůli po vítězství než domácí.Věříme,že ve stejně bojovném duchu jako v posledních třech odehraných zápasech budou naši bprci pokračovot i v posledních třech kolech podzimní části soutěže /doma Ždírec,venku Budějovice,doma Jaroměřice/.
Nejlepší hráči:Špendlíček,Brnický,Zamazal,Barák.
Sudí:Tomášek,Machát,Dlouhý. Žk: 1-3,diváků: 200
Gól:70.min.Szabó.
Sestava:Koubek-Tržil /60.Rychtecký/,Reiterman,Barák,Zamazal- Matějíček /80.Vacek/,Špendlíček,Brnický,Szabó,Morkus - Padrnos /85.Slezák/.