FC Chotěboř - Ledeč n S.

07.05.2012 22:24

CHOTĚBOŘ – LEDEČ N. S. 5:2
Chotěboř ani z herně dobrého úvodu plného šancí nedokázala nic vytěžit, naopak sama inkasovala, a to hned dvakrát. Pajer skóroval z vápna po přesném centru a krátce nato se z přímého kopu trefil Machala. Kontaktní gól zaznamenal hlavou Somerauer. Po přestávce už hráli převážně jenom domácí, Ledeč utrpěla nakonec vysokou porážku. I druhý gól Sommerauera padl po centru do vápna a z podobné pozice se trefil i Běloušek. V kanonádě pokračoval Čapek, když se trefil po závaru před hostující brankou a na konečných 5:2 upravil Turek.
Góly: 25. A 59. Somerauer, 63. Běloušek, 65. D. Čapek, 88. Turek – 7. Pajer, 17. Machala. Rozhodčí: Tomášek. ŽK. 1:2. Poločas: 1:2. Diváci: 200. Chotěboř: Vykoukal – Čáp, R. Odvářka, M. Čapek, Jan Hlaváček – Běloušek, Somerauer, Dvořák (38.Čapek Dušan), Jiří Hlaváček (80. Ďoubal)- Kaplan (65. Turek), M. Odvářka. Ledeš n. S.: Vavřička – F. Gramer, Kafka, J. Gramer, Klaus – Machala, Geher, Pajer (79. Toula), Slavětínský – Vávra, Příhoda.

Až na úvod,kdy hosté do čeho kopli to letělo na domácí branku,jsme zaslouženě zvítězili.Kdyby jsme v úvodu proměnili vypracované šance mohlo být

s týmem hostí i hůř. Nejlepší z domácích byl Somerauer,dobře zahrál M.Odvářka a ve druhé půli i Radek Odvářka.