Dekora Ždírec nad Doubravou-FC Chotěboř

15.04.2013 18:17

Dekora Ždírec nad Doubravou-FC Chotěboř 1:1

branka: Moravec

sestava:Vykoukal-Čáp,Čapek Dušan,Odvářka Radek,Hlaváček-Běloušek,Somerauer,Hromádka,Moravec-Koutný,Odvářka Martin

 

Domácí byli na tento zápas nažhaveni, vždyť na podzim s nováčkem soutěže prohráli vysoko 7:1. „Samozřejmě máme soupeři co vracet. Chceme hrát dobrý fotbal a uhrát dobrý výsledek," řekl před zápasem domácí trenér Miroslav Plíšek. Oba trenéři očekávali bojovné utkání na úkor nějaké fotbalové krásy, a to se nakonec i vyplnilo.)

Na měkkém terénu se bojovalo o každý metr a bylo k vidění hodně osobních soubojů. Gólů se ale diváci dočkali brzy. V 11. minutě překonal Rezničenka hostující záložník Moravec. Z vedení se Chotěboř radovala pouze minutu, to si na centr Plevy naběhl Pátek,  a bylo to 1:1. Více se do šancí dostávali hosté, ale především Moravec další dvě tutovky spálil. „My jsme mohli vést o dva góly, nakonec, když dáme gól, tak hned hloupě inkasujeme," zlobil se hostující trenér Jiří Turek.

Do další šance se dostal Somerauer, s jeho hlavičkou si Rezničenko poradil. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale hrálo se pouze po vápna obou týmů.

„My jsme Ždírec k přímé ohrožení branky nepustili. Proto jsou dva body pro nás ztrátou, protože jsme ho měli rozhodnout v prvním poločase. Pochvalu si zaslouží Hromádka," dodal Turek.

Remíza byla tedy přijatelnější pro domácí Ždírec. „Hosté vedli, naštěstí se nám hned z protiútoku podařilo vyrovnat. V prvním poločase měla Chotěboř více ze hry, po přestávce jsme hru vyrovnali, ale do zakončení jsme se příliš nedostávali," zhodnotil zápas Plíšek.