ČÁSLAVICE-SÁDEK - FC CHOTĚBOŘ

04.10.2012 20:36

ČÁSLAVICE-SÁDEK - CHOTĚBOŘ 0:2

Počáteční nudu utnul až ve 25. minutě Czucz, který tečoval Čermákův centr těsně vedle Vykoukalovy branky. Pak mohl poslat Čáslavické do vedení Vojtěch Lampíř, ale jeho hlavičku po Čermákově centru zpacifikoval Vykoukal. Ve 40. minutě přišel trest. Heres ztratil míč a následoval centr, po kterém poslal Chotěboř do vedení Hlaváček. V 53. minutě byl za faul před pokutovým územím podruhé napomínán Vojtíšek a hosté měli přesilovku. Po změně stran byla hra z obou stran nervózní, o čemž svědčí i celkových deset žlutých karet. Největší šanci domácích měl ve druhé půli Pacanda, ale jeho přímý kop ze 20 metrů pod břevno Vykoukal vyrazil na roh. Pak se na druhé straně při brejcích Chotěboře zaskvěl Dítě, ale v 66. minutě po zakončení Kaplana kapituloval podruhé.

Góly: 40. Hlaváček, 66. Kaplan. Rozhodčí: Pojezný. ŽK: 4:6. ČK: 1:0 (53. Vojtíšek). Diváci: 140. Poločas: 0:1.

Čáslavice-Sádek: Dítě Heres, Zikmund, Vojtíšek, Vacek Čermák, Šimek, Urban, V. Lampíř (58. Pokorný) Czucz (77. Rygl), Pacanda.

Chotěboř: Vykoukal Čáp, Čapek, Ďoubal, Tůma, Běloušek, Hromádka, Dvořák, Hlaváček (66. Pfefer), Odvářka (85. Šimoňák), Kaplan (69. Turek). Nejlepší hráči: Dítě Hlaváček, Kaplan