5.kolo: SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE - FC CHOTĚBOŘ 2:0 (1:0)

08.09.2013 13:46

Branky: 34' Toman, 52' Stehlík

Rozhodčí: Čamra

ŽK: 1:0

ČK:

Diváci: 100

SK Moravské Budějovice: Jelínek - Buďa, Busta, Toman, Novotný - Dušek (80' Procházka), Škoda, Pařízek (88' P.Benda)Kopeček (84' Svoboda) -  Stehlík (87' Šťastný),Šplíchal

FC Chotěboř: Vykoukal - Moravec, Čáp, Odvářka R., Jan Hlaváček - Běloušek (66' Koutný), Somerauer, Dvořák, Jiří Hlaváček (79' Tůma) - Kaplan (66' M.Odvářka), Hanousek (83' Turek)

 

Hosté nesehráli špatné utkání, v úvodu utkání byli i aktivnější než domácí fotbalisté. Postupně se karta začala obracet. A bohužel pro hosty domácí byli efektivnější. Po zbytečném rohu, zahrával standardní situaci Škoda a po nedůrazném obsazení se ke koncovce dostal Toman a s trochou štěstí poslal domácí do vedení. Hosté se nevzdávali, ale krátce po pauze přidali domácí po jednoduché akci Stehlíkem druhý gól a pro hosty to začalo být neřešitelné. Utkání dovedli domácí do úspěšného konce.

 

Trenér Josef Soural: " Stará písnička, hra celkem solidní, ale v obou šestnáctkách jsme nedůrazní, zakřiknutí. To dnes rozhodlo. Málo jsme za slušným výsledkem šli"