14.kolo: FC CHOTĚBOŘ - SK HUHTAMEKI OKŘÍŠKY 2:0 (2:0)

26.10.2013 17:59

Branky: 40' Odvářka M., 46' Dvořák

Rozhodčí: Machač - Škorpík, Šrámek (Hrkal)

ŽK: 1:0

ČK

Diváci: 150

FC Chotěboř: Vykoukal - Čáp, Čapek, Somerauer, Hlaváček Jan - Dvořák - Hanousek (84' Běloušek), Koutný, Kaplan, Bělovský (81' Hlaváček Jiří)- Odvářka M. (87' Šimoňák)

SK Huhtameki Okříšky: Fiala - Brabenec, Voda, Dočkal (46' Jůza), Dočekal (77' Beneš)- Večeřa, Jančok, Tůma (64' Široký), Dubský - Řezáč, Kotrba

 

Domácí utkání zvládli. Lepší výkon podali určitě v prvním poločase. Postupně získávali pevnou půdu pod nohama a od poloviny prvního dějství měli hru pod kontrolou. Gólově svoji převahu vyjádřili až v závěru první pětačtyřicetiminutovky. Nejprve svoji střelu k tyči úspěšně "ukryl" Odvářka a v úplném závěru se podobně trefil Dvořák. Druhý poločas byl ze strany chotěbořských slabší. Měli nahráno a trochu podřídili taktiku a hru udržení vedení z 1.poločasu. Hosté se snažili o kontaktní branku, ale nepodařilo se jim žádnou střelit. Proto zůstali zaslouženě body u Doubravky.

 

Trenér Josef Soural: "Výsledek je dobrý, s tím jsem spokojený. I s většinou prvního poločasu, ale ve druhém jsme vyklidili pole a diváky moc nepobavili. Tři body se ale počítají. Jsem spokojený i s další nulou vzadu. Máme totiž velké problémy se složením defenzívy"